MEDEDELING


ZOALS JE MISSCHIEN AL WEET, BEN IK IN BLIJDE VERWACHTING, MET ALLE FYSIEKE KWAALTJES ALS GEVOLG 😅 IK PROBEER VOORRANG TE GEVEN AAN DE GEZONDHEID VAN MEZELF EN MIJN KLEINE SPRUIT. DAAROM ZIJN ER GEEN BESCHIKBARE PLEKKEN MEER. VANAF SEPTEMBER BEN IK TERUG!

Contacteer me

 

Let me show you your world through my eyes

Wil jij een fotoshoot of meer info?


Wil je een (andere) fotoshoot, een uitgewerkt thema, meer uitleg of heb je nog vragen? Vul dan zeker dit formulier vrijblijvend in. Ik help je graag verder.


De dagen dat fotoshoots ingepland worden (afhankelijk van het type shoot) zijn vrijdag avond rond zonsondergang, zaterdag en zondag.


Door een fotoshoot te boeken, geeft u toestemming voor het gebruik van de foto’s op social media en op deze website. Indien u dit niet wenst, gelieve dit op voorhand te vermelden.


We merken dat niet alle e-mails goed toekomen. Vergeet dus zeker niet de spam-folder van uw e-mail te bekijken!Als de fotoshoot buiten een straal van 20 km van Haacht plaats vindt, wordt er een kilometervergoeding van €0,40/km gerekend.

Onze mail komt helaas vaker in Spam terecht dan we zelf willen. Vandaar dat we een GSM-nummer vragen. Zo kan ik jullie nog altijd contacteren.

Rijmenamsesteenweg 128, Haacht

RAINBOWS STUDIO

eenmanszaak

Rijmenamsesteenweg 128, 3150 Haacht

BE 0758 706 482


info@rainbowsstudio.be