Het cliche is waar. De tijd vliegt.

Newborn lifestyle

Na lang wachten is eindelijk jullie kindje daar! Wat een overweldigende tijd en elke dag ontdek je wel nieuwe dingen die je baby kan. Ze veranderen zo snel. Tijd om dat vast te leggen!

Wat houdt de shoot in?
Dat is afhankelijk van het pakket wat bij jullie past. Via de button hieronder, kunt u de pakketten bekijken.


Combinatiepakket met zwangerschapsshoot en newbornshoot aan 10% korting voor de newborn shoot!

Toon de pakketten

Waarom?


In het begin is alles overweldigend en duurt het even voor je je weg gevonden hebt. Dat is ook de tijd waarop je kindje zo hard veranderd, dat je al snel niet meer weet hoe ze eruit zagen toen ze net geboren waren. Ik zorg er met heel veel liefde voor dat die herinnering tastbaar en blijvend wordt. Mijn zoontje is de eerste maanden zo hard veranderd, dat ik heel erg blij ben dat ik voldoende foto's heb, zodat ik alle momenten kan blijven herinneren.


Wanneer?


Wanneer jullie je draai gevonden hebben. Blije ouders zorgen voor een blije baby! Maar laat op tijd iets weten als jullie graag een newborn shoot willen! Ik houd dan, rond de uitgerekende datum, momenten vrij voor jullie! Zo kunnen jullie rustig je ritme zoeken, zonder je nog zorgen te moeten maken of het wel in orde komt voor een fotograaf te vinden! Ik heb de mogelijkheid om last minute newborn shoots te doen, maar dit is zeer beperkt.


Wat te dragen?


Draag allereerst iets waar jullie je comfortabel en goed in voelen! Trek je baby ook iets aan wat hij/zij fijn vind en zichzelf in kan 'settelen'. Dat is het aller belangrijkste. Mijn stijl komt het beste naar voor met neutrale, aardse kleuren. Het liefst geen (drukke) prints. Dit geldt voor de (toekomstige) mama alsook de mogelijke partner! Indien gewenst heb ik ook nog een aantal zwangerschapsjurken, die ook perfect zo gedragen kunnen worden!

Wat gaan we doen?


Het ritme van de baby volgen. We gaan eerst zien dat baby en jullie als ouders op jullie gemak zijn. Het is allemaal nogal iets. Nieuwe leven in huis, een heel ander ritme, veel minder slaap wellicht en dan ook nog een onbekende/minder bekende fotografe in huis. Wanneer iedereen zijn ritme gevonden heeft, verdwijn ik wat meer naar de achtergrond. Ik volg jullie als gezin en leg de momenten en interactie vast.


Hoe werkt het?


Na de shoot krijgen jullie een digitale galerij waar jullie je favorieten in kunnen aanduiden. Mocht je extra* foto's kiezen, krijg je van mij de uiteindelijke prijs te horen. Na akkoord volgt de factuur en ga ik een laatste bewerkingsronde doen (melkrestjes, roodheid en dergelijke wegwerken). Als deze klaar zijn en ik heb de betaling binnen, krijgen jullie een mail naar jullie persoonlijke galerij met download-code.


  • Per extra foto = €7,- met extra korting vanaf 10 extra foto's


En daarna?


Daarna kan ik jullie helpen als jullie graag een album of wanddecoratie wensen.

Verder mag je vooral genieten van de foto's en deze delen met vrienden en familie als jullie dat willen.

Ook zou het voor mij heel fijn zijn, mocht je een review achter laten! Want daarmee kunnen jullie andere mensen ook een idee geven hoe de fotoshoot gegaan is.

Reviews

Bij onze newborn fotoshoot heeft Kyani ons direct op het gemak gesteld. Ze is heel flexibel want met een baby van een paar weken oud gaat niet altijd alles volgens plan 😊
Het resultaat: topfoto’s die we nu, maar zeker ook later, zullen koesteren. Zeker aan te raden!

Véronique en Jonas


Klaar voor een fotoshoot?