Je gaat die buik nog missen, geloof me!

Zwangerschap

Je kunt het nu wellicht nog niet voorstellen, maar je gaat dat gevoel, dat gemis, op een gegeven moment krijgen. En hoe kun je beter aan deze momenten later terug denken dan met foto's?

Wat houdt de shoot in?
Dat is afhankelijk van het pakket wat bij jullie past. Via de button hieronder, kunt u de pakketten bekijken.

Combinatiepakket met zwangerschapsshoot en newbornshoot aan 10% korting voor de newborn shoot!

Toon de pakketten

Eerst en vooral


Iedereen is welkom! I don't judge! Wat de gezinssituatie ook is, iedereen verdient mooie foto's!


Wanneer?


Ik raad een zwangerschapsshoot aan tussen de 28 en 35 weken. Buiten deze weken is het natuurlijk ook perfect mogelijk! Maar uit ervaring weet ik dat dit de weken zijn waarop een prachtige buik zichtbaar is en waar je zelf nog (net) genoeg energie over hebt voor een fotoshoot!


Wat te dragen?


Draag allereerst iets waar je je comfortabel en goed in voelt! Dat is het aller belangrijkste. Mijn stijl komt het beste naar voor met neutrale, aardse kleuren. Het liefst geen (drukke) prints. Dit geldt voor de (toekomstige) mama alsook de mogelijke partner! Indien gewenst heb ik ook nog een aantal zwangerschapsjurken die ik kan meenemen!

Wat gaan we doen?


Plezier maken! Ik fotografeer jou/jullie het liefst als je volledig op je gemak bent.


Hoe werkt het?


Na de shoot krijgen jullie een digitale galerij waar jullie je favorieten in kunnen aanduiden. Mocht je extra* foto's kiezen, krijg je van mij de uiteindelijke prijs te horen. Na akkoord volgt de factuur en ga ik een laatste bewerkingsronde doen (melkrestjes, roodheid en dergelijke wegwerken). Als deze klaar zijn en ik heb de betaling binnen, krijgen jullie een mail naar jullie persoonlijke galerij met download-code.


  • Per extra foto = €7,- met extra korting vanaf 10 extra foto's


En daarna?


Daarna kan ik jullie helpen als jullie graag een album of wanddecoratie wensen.

Verder mag je vooral genieten van de foto's en deze delen met vrienden en familie als jullie dat willen.

Ook zou het voor mij heel fijn zijn, mocht je een review achter laten! Want daarmee kunnen jullie andere mensen ook een idee geven hoe de fotoshoot gegaan is.

En als de baby er is?


Heb je er al eens over nagedacht of je ook een Newborn Shoot wilt? Ook daar kan ik je mee helpen! Zo heb je zwangerschapsfoto's en newborn foto's in dezelfde stijl! Als je ze allebei boekt, krijg je ook nog eens korting van mij! We zijn allemaal wel een beetje zot van korting, toch?

Reviews

Je hebt een geduldige aanpak en blijft gaan tot je de perfecte foto genomen hebt. Je luistert naar de wensen van de klant maar geeft zelf ook originele ideeën.

Karen & Kevin


Klaar voor een fotoshoot?