Eigenwijs als ze zijn, kiezen ze hun eigen weg, hun eigen pad.

Gezin en kinderen

Familiefoto's, wie kijkt er niet graag naar terug? Als jouw kindje later groot is, wil je dan graag vertellen en laten zien hoe het vroeger was? Hoe jullie jonge gezin samen aan het groeien was? Elkaar elke dag beter leren kennen. Foto's helpen hierbij!

Wat houdt de shoot in?
Dat is afhankelijk van het pakket wat bij jullie past. Via de button hieronder, kunt u de pakketten bekijken.

Toon de pakketten

Wanneer?


Wanneer jij of jullie graag foto's willen hebben! Het maakt ook echt niet uit wat de samenstelling van jullie gezin is. Al is het samen met een huisdier, iedereen is welkom!

Qua tijdstip het allerliefst net het uur (ongeveer) voor zonsondergang. Hetgeen wat bij fotografen bekend is als golden hour. Dan kan ik mijn bekende Rainbows Studio vibe helemaal overbrengen! Maar andere tijdstippen kunnen gerust ook, want golden hour lukt niet voor iedereen (denk aan bedtijd van kindjes bijvoorbeeld).


Wat te dragen?


Draag allereerst iets waar je je comfortabel en goed in voelt! Dat is het aller belangrijkste. Mijn stijl komt het beste naar voor met neutrale, aardse kleuren. Het liefst geen (drukke) prints. Dit geldt voor het hele gezin! Probeer de kleuren zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen!

Wat gaan we doen?


Plezier maken! Ik fotografeer jou/jullie het liefst als je volledig op je gemak bent en dar zal ik alles voor doen om daarvoor te zorgen!


Hoe werkt het?


Na de shoot krijgen jullie een digitale galerij waar jullie je favorieten in kunnen aanduiden. Mocht je extra* foto's kiezen, krijg je van mij de uiteindelijke prijs te horen. Na akkoord volgt de factuur en ga ik een laatste bewerkingsronde doen (melkrestjes, roodheid en dergelijke wegwerken). Als deze klaar zijn en ik heb de betaling binnen, krijgen jullie een mail naar jullie persoonlijke galerij met download-code.


*Per extra foto = €7,- met extra korting vanaf 10 extra foto's


En daarna?


Daarna kan ik jullie helpen als jullie graag een album of wanddecoratie wensen.

Verder mag je vooral genieten van de foto's en deze delen met vrienden en familie als jullie dat willen.

Ook zou het voor mij heel fijn zijn, mocht je een review achter laten! Want daarmee kunnen jullie andere mensen ook een idee geven hoe de fotoshoot gegaan is.

Reviews

Kyani probeert mee op te gaan in het moment, waardoor je prachtige en spontane foto’s als eindresultaat krijgt. Ze is ook flexibel, wat voor ons een pluspunt is als je kindjes fotografeert.

Charlotte


Klaar voor een fotoshoot?