Familie en kinderen

Eigenwijs als ze zijn, kiezen ze hun eigen weg, hun eigen pad.

Familiefoto's, wie kijkt er niet graag naar terug? Als jouw kindje later groot is, wil je dan graag vertellen en laten zien hoe het vroeger was? Hoe jullie jonge gezin samen aan het groeien was? Elkaar elke dag beter leren kennen. Foto's helpen hierbij!

Wat houdt de shoot in?
Tot 5 personen, voor ieder extra persoon komt er €10,00 bij.

- Op een buitenlocatie
- Fotoshoot van 1,5 á 2 uur
- 20 foto’s in hoge resolutie
- Professionele nabewerking
- Nabestelling foto's mogelijk


€ 200

Boek een shoot

Wanneer?


Ik raad een zwangerschapsshoot aan tussen de 30 en 35 weken. Buiten deze weken is het natuurlijk ook perfect mogelijk! Maar uit ervaring weet ik dat dit de weken zijn waarop een prachtige buik zichtbaar is en waar je zelf nog (net) genoeg energie over hebt voor een fotoshoot!


Wat te dragen?


Draag allereerst iets waar je je comfortabel en goed in voelt! Dat is het aller belangrijkste. Mijn stijl komt het beste naar voor met neutrale, aardse kleuren. Het liefst geen (drukke) prints. Dit geldt voor het hele gezin! Probeer de kleuren zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen!

Wat gaan we doen?


Plezier maken! Ik fotografeer jou/jullie het liefst als je volledig op je gemak bent.


Hoe werkt het?


Na de shoot krijgen jullie een digitale galerij waar jullie je favorieten in kunnen aanduiden. Mocht je extra* foto's kiezen, krijg je van mij de uiteindelijke prijs te horen. Na akkoord volgt de factuur en ga ik een laatste bewerkingsronde doen (melkrestjes, roodheid en dergelijke wegwerken). Als deze klaar zijn en ik heb de betaling binnen, krijgen jullie een mail naar jullie persoonlijke galerij met download-code.


  • Per extra foto = €7,- met extra korting vanaf 10 extra foto's


En daarna?


Daarna kan ik jullie helpen als jullie graag een album of wanddecoratie wensen.

Verder mag je vooral genieten van de foto's en deze delen met vrienden en familie als jullie dat willen.

Ook zou het voor mij heel fijn zijn, mocht je een review achter laten! Want daarmee kunnen jullie andere mensen ook een idee geven hoe de fotoshoot gegaan is.

Reviews

Charlotte

1 / 1

"Kyani probeert mee op te gaan in het moment, waardoor je prachtige en spontane foto’s als eindresultaat krijgt. Ze is ook flexibel, wat voor ons een pluspunt is als je kindjes fotografeert."

1 / 1


Klaar voor een fotoshoot?